влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Прем’єра. «Мирні люди» Оксани Карпович

Режисерка Оксани Карпович запрошує на допрем’єрний  показ та обговорення документальної стрічки, що  отримала широке міжнародне визнання —  «Мирні люди».
Показ фільму відбудеться 28 серпня о 19:00 в Будинку кіно (Червона зала). Початок показу о 19:30. В обговоренні візьме участь режисерка Оксана Карпович та команда фільму.

Фільм відкривав Docudays та  отримав спеціальну відзнаку від екуменічного журі у програмі Forum Берлінського кінофестивалю у 2024 році.

З початку повномасштабного вторгнення українські спецслужби опублікували сотні перехоплених телефонних дзвінків російських військових. Чи не найбільший інтерес викликають розмови окупантів з їхніми близькими в Росії. Голоси «мирних», цивільних — матерів, дружин і друзів — розкривають світові очі не лише на хід так званої «спецоперації», а й на жахливий внутрішній світ суспільства, яке стоїть за її виконанням. Саме з таких перехоплень складається стрічка, що досліджує природу російського імперіалізму й колоніалізму, роль пропаганди у вторгненні й торкається питання колективної відповідальності росіян і росіянок.

Квитки можна придбати на платформі — 【Мирні люди в Будинок Кіно Київ 】 — афіша, сеанси, квитки на фільм в кінотеатрі Будинок Кіно (ticketsbox.com)

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.